Området

Alicante

a10

10 km nord for boligen ligger byen Alicante der med sine ca. 300.000 indbyggere altid byder på god atmosfære og masser af underholdning. Gå en tur på Esplanaden langs lystyachthavnen eller nyd en god middag i eftermiddagssolen på en af de mange restauranter ved havnen, El Puerto. Alicante er en smuk by, hvor de hvide sandstrande kun ligger få gader væk fra centrum og hvor palmerne står side om side ved havnen.

Alicante ligger på østkysten af Spanien, i bunden af Alicante Bugten og har i mange år lokket turister til sine hvide sandstrande. Alicante har imidlertid også andet at byde på. Santa Barbara slottet, Esplanaden, der er belagt med millioner af små fliser, og det gamle Barrio kvarter, er nogle af de historiske steder. I Alicante findes også et utal af mindre og tørre gallerier og kunstmuseer. Alicante har, som mange andre steder ved Middelhavet, traditionelt været et sted der inspirerede kunstnere med sit klare lys fra strandene og Middelhavet.

 

Costa Blanca

s1Costa Blanca – den hvide kyst – fra Altea til Alicante. På hele strækningen finder du de smukke hvide strande, som har givet navn til kysten. Her er et vidunderligt klima året rundt , med sommervarmen som varer ind i oktober, kort vinter som er kort og mild og foråret begynder tidligt med blomstrende citrus og mandeltræer. Fantastiske golfbaner, underholdningsparker og smukke bjerge i baggrunden.

Der er utallige attraktioner tæt på boligen. Tag f.eks til Aqualandia – kæmpe vandland, til Mundomar – sea world med delfiner, søløver m.m. eller til Terra Mitaca – kæmpe forlystelsespark. Altsammen ved Benidorm kun 45 min. fra boligen.

Benidorm er Europas Rio de Janeiro med høje bygninger og skyskrabere og 2 fantastiske strande som ligger på hver sin side af den gamle by. Nord stranden ”Playa de Levante”, ca. 2 km lang med en hyggelig strandpromenade med mange restauranter, barer og diskoteker. Syd stranden ”Playa de Poniente”, en roligere strand som er ca. 3 km lang.